HEALTH IS OUR MISSION, SAFETY IS OUR VISION

Missie / Visie

Onze missie

Het leveren van vakinhoudelijke ondersteuning op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu aan bedrijven en organisaties ter bevordering van veiligheid in de meest ruime zin van het woord.

“HEALTH IS OUR MISSION, SAFETY IS OUR VISION”

Het zo veilig mogelijk laten werken van uw medewerkers, dat is waar het ons om gaat. Uw medewerkers zijn uw kapitaal, wij helpen u graag bij het gezond houden van uw medewerkers en dus uw organisatie!

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu. Arbode bestaat sinds 1994 en is specialist in het onderkennen en terugdringen van Kwaliteits-, Arbo en Milieurisico’s.
Onze klanten bevinden zich in alle sectoren van de markt, waaronder zorg- en welzijn, overheid, industrie, energie en zakelijke dienstverlening.

Als grootste preventiebedrijf van Nederland zijn wij helemaal ingericht om u te ondersteunen. Met zo’n 100 medewerkers is onze aanpak gericht op een beter resultaat met de mensen in uw bedrijf. Al onze medewerkers zijn kundig op hun terrein en staan klaar om u te ondersteunen!

Onze adviseurs opleiders verzorgen zeer diverse inhoudelijke trajecten voor onze klanten.

Op alle mogelijke thema’s rondom eiligheid van werken hebben we kennis. Deze kennis zetten we in tijdens opleidingen maar ook bij adviestrajecten voor een klant. Bij opleidingen kunt u denken aan MVK, BHV, EHBO, VCA, veilig werken op hoogte, veilig werken langs de weg, aanslaan van lasten, etcetera.

Adviesopdrachten bestaan vaak uit risico analyses, het inrichten van kwaliteitssystemen en zorgsystemen, ongevalsonderzoeken, bedrijfsnoodplannen, etcetera.

Doordat we een heel breed gespecialiseerd bureau zijn kunnen we de kennis en ervaringen inzetten om kwaliteit te leveren. Al onze klanten ervaren de meerwaarde van het werken met specialisten.

Delen
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone
contact_caps.png